Voor iedereen die weer gezond wilt doen, hebben wij een super lekker Acai bowl recept. Deze ontbijtjes zijn écht ontzettend lekker en een goede basis voor de wedstrijden.

BTF Skate team - Schaatsen

Maud Wijtkamp, Clarissa van Maaren, Manon Dol, Jennienke Kamphuis en de rest van de dames van het BTF Skate Team willen iedere rit top presteren. Door weer en wind op natuurijs, op de binnenbaan of buiten op de skeelers. Een goed ontbijt helpt het team aan voldoende kracht en energie om op de juiste momenten te pieken. Bekijk hoe deze topsporters een Acai bowl maken en wat hun recept is voor een lekker en gezond ontbijtje!

Hoe maakt het BTF skate team een Acai bowl?

acai organic europa Fine fruits club logo

Join the movement

De Acai movement staat voor een vrije en natuurlijke leefstijl. De movement zet zich in om de wereld en zichzelf te verbeteren, door middel van gezonde fruitige eetgewoonten, eerlijkheid over voeding en duurzaamheid. Word gratis lid van de movement en help ons met onze missie. Schrijf je in en “stay tuned”. Je ontvangt de nieuwste smoothie en bowl recepten, kortingen op onze producten, tips voor events en meer. Gó Acai!! Net als het BTF Skate team!

Deel deze pagina met je vrienden:

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op google
Deel op linkedin
Deel op pinterest
Deel op email
Deel op whatsapp
DutchEnglishFrenchGerman
acai organic europa Fine fruits club logo

Acai sample pakket aanvraag

acai organic europa Fine fruits club logo

Zakelijke account aanvraag

acai organic europa Fine fruits club logo

We nemen contact met
u op