Pitaya coco cashew bowl

Mooie romige pink pitaya bowl op basis van kokos, banaan, cashewnoten en amandelmelk met pitaya voor de fantastische roze kleur.

Deze bowl is super lekker door de romige structuur van de kokos fruitpuree die hierin gebruikt wordt. Deze kokos bestaat uit het vruchtvlees en water van de groene kokosnoot. De smaak is veel lichter en zachter dan wat wij in Europa gewend zijn als kokosroom of kokossnippers. Deze zijn vervaardigd van het vruchtvlees van de bruine kokosnoot. Onze kokos bevat plantaardige vetten, vezels, ijzer, kalium, magnesium en vitamine E. Kokos is een perfecte basis voor de dagelijkse smoothie en geeft veel energie en gezonde plantaardige vetten. Met de kokos bevroren juice-pads maak je gemakkelijk een heerlijke smoothie, juice of bowl.

pitaya-coco-cashew-bowl

Ingrediënten

Benodigdheden voor 1 persoon: 

  • 100 gram kokos fruitpuree
  • 50 gram pitaya fruitpuree
  • 1 verse banaan
  • 120 ml amandelmelk
  • 1 el. cashewnoten

Bereidingswijze

Houd de fruitpurees onder de lauwwarme kraan tot het plastic loslaat. 

Mix vervolgens eerst in de blender de amandelmelk en de cashewnoten tot er geen grote stukken cashewnoten meer in zitten. 

Doe vervolgens alle ingrediënten bij elkaar in de blender en zet de blender aan op een mid/lage stand tot de massa homogeen is. Daarna nog +/- 20 seconden op de hoogste stand om de smoothie romig te slaan en lucht toe te voegen.

Serveer de bowl in een mooie kokosnoot bowl kies een andere mooie bowl. Gebruik je favoriete toppings zoals granola en kokosrasp voor een lekkere ‘bite’ en je favoriete verse fruit voor een extra mooi plaatje.

Geniet ervan!

Schrijf je in en ontvang leuke recepten en acties

Deel deze pagina met je vrienden

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op google
Deel op linkedin
Deel op pinterest
Deel op email
Deel op whatsapp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DutchEnglishFrenchGerman
acai organic europa Fine fruits club logo

Acai sample pakket aanvraag

acai organic europa Fine fruits club logo

Zakelijke account aanvraag

acai organic europa Fine fruits club logo

We nemen contact met
u op