Horeca service

acai organic europa Fine fruits club logo

Smoothies & bowls

Healthy - Vegan - Design food

Made easy

"We geloven in de constante ontwikkeling van health food voor de horeca."

Kwaliteitproducten stralen positief uit over uw concept.

Wij maken design-food van gezonde voeding. Daardoor creëren we een multi sensorische beleving. Gezonde keuzes zijn in mindere mate op verleiding gebaseerd en Acai Benelux ondersteund daarom horeca in het ontwerpen van de juiste beleving en impuls.

Al ons fruit wordt rijp geplukt waardoor de smaak en voedingswaarden volledig zijn ontwikkeld. Doordat we bij alles en altijd te kiezen voor de hoogste kwaliteit en duurzaamheid, kunnen wij met Acai de beste smoothie producten garanderen.

Wij creëren een sterk menu en verhogen uw omzet met premium producten, recepten, menu’s en routing advies.

Kennismaking inplannen

acai organic europa Fine fruits club logo

+31 (0)85 – 303 64 17

Whatsapp binnendienst: 06-18339700

Adres Waarderweg 19, 2031 BN Haarlem

Email sales@acai-benelux.eu

KENNIS EVENTS

de slimme menukaart

slimme menukaart kennis event horeca menu engineering
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Vandaag en morgen is het zo ver !!

Wat is een slimme menukaart? En wat zou je willen dat hij kan? Samen met collega ondernemers en diverse specialisten maken we een tournee langs vernieuwde technieken en kijken we naar frisse invalshoeken. Laat je inspireren en blik mee op de potentie van het komende seizoen. Tijdens dit kennis-event draait alles om inspiratie opdoen, kennis delen en proberen jezelf te verbeteren.

NIEUWEGEIN

maandag
10 FEBRUARI 2020
ontvangst 13.00 uur

of

dinsdag
11 
FEBRUARI 2020
ontvangst 17.00 uur

acai organic europa Fine fruits club logo

Acai Movement

Acai beach volleybal Julia brouwers

Acai movement staat voor een vrije en natuurlijke leefstijl. De movement zet zich in om met gezonde fruitige eetgewoonten en  eerlijkheid over voeding jezelf en de wereld te verbeteren. Word gratis lid van de movement en help ons met onze missie. Schrijf je in en “stay tuned”. Je ontvang de nieuwste smoothie en bowl recepten, kortingen op onze producten, tips voor events en meer. Gó Acai !! Net als Julia, Hidde en Gerard.

Acai beach volleybal Julia brouwers

De kracht van Acai

Acai Missie Bessen

De acai bes uit de amazone heeft ons geïnspireerd om anders na te denken over onze voeding en hoe we leven. Door het gebruik van groenten en fruit opnieuw uit te vinden willen we voedingspatronen vernieuwen met betere smoothies en bowls. Onze missie is Horeca Nederland en België kennis te laten maken met de pure energie van de natuur.

Acai bowl