Acai-Benelux-Logo

BEREIDING

Het bereiden van jouw acai bowl, smoothie of smoothie bowl is erg makkelijk, maar het is wel handig om precies te weten wat je moet doen.

In onze shop staat onderaan elke categorie pagina stapsgewijs de juiste uitgelegd. Maar de specifieke bereiding staat ook onderaan elke product pagina.

JUISTE VERHOUDINGEN

Wij hebben inmiddels jaren lange ervaring met het maken van smoothies en smoothie bowls en delen graag onze bevinden met jou!

Bij elke acai bowl, smoothie of smoothie bowl is het belangrijk om de juiste verhouding te hebben tussen de hoeveelheid groente/fruit en vocht. Een smoothie is bedoeld om te drinken dus gebruik je 250ml vocht, gemixt met het groente/fruit recept.

Een acai bowl of smoothie bowl is bedoeld om te eten dus om te voorkomen dat deze te dun wordt gebruik je meer groente/fruit en minder vocht. Per smoothie bowl staat onder het kopje bereiding aangegeven hoeveel vocht wij aanbevelen.

JUISTE BLENDER

Bij het bereiden van jouw acai bowl, smoothie of smoothie bowl is het erg prettig om een goede blender te hebben. Dit zorgt ervoor dat de substantie helemaal glad wordt en voorkomt dat je stukjes krijgt. 

JUISTE TEMPERATUUR

De temperatuur van jouw diepvries heeft invloed op de bereiding van jouw smoothie, acai bowl of smoothie bowl. Hoe kouder hij staat hoe meer vocht je nodig zal hebben om de substantie goed te laten draaien in je blender.