Acai-Benelux-Logo

LEVERINGEN

Alle acai, smoothies, smoothie bowls en diepvries fruit die die wij bij jou thuis leveren zijn bevroren en worden geleverd door Leen Menken.

Belangrijk is dat je de producten ook bewaart in de diepvries. Lees hieronder alles wat je moet weten over leveringen.

LEVERDAGEN- EN TIJDEN

Nederland
In Nederland leveren wij van dinsdag t/m vrijdag van 08:00-21:00 en op zaterdag van 08:00-17:00

België
In België leveren wij op maandag, woensdag en op donderdag van 08:00u-17:00u

Bestellingen voor 12:00u kunnen wij de volgende dag al leveren. 

KOSTEN LEVERING

Bestellingen van minimaal €80 bezorgen wij gratis. Bij alle bestellingen onder de €80 betaal je €27,50 aan vervoerskosten.

De kosten van een diepvries levering zijn helaas erg kostbaar. Dit heeft te maken met dat de busjes waar jouw producten in vervoerd worden veel energie gebruiken om alles bevroren te houden.

TRACK & TRACE

Nadat je een gewenst bezorg moment hebt gekozen ontvang je de dag van levering een track & trace in je mailbox! Zo kan je precies bijhouden waar jouw bestelling wordt geleverd.

Hou er rekening mee dat op het opgegeven adres iemand aanwezig moet zijn om jouw bestelling in ontvangst te nemen. Onze bezorgers zetten de producten niet voor de deur neer of bij de buren.

RETOUREN

Heb je een verkeerd product geleverd gekregen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via +31 (0)85 303 64 17 of mail naar sales@acai-benelux.eu

LEVERING GEMIST?

Heb je je levering gemist? Dan wordt automatisch de rit opnieuw ingepland voor de dag erna (behalve op zondag). Komt het niet uit? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om een nieuw levermoment in te plannen: +31 (0)85 303 64 17

BEZORG GEBIED

Onze diepvries vervoerder bezorgd met hun diepvries wagens door geheel Nederland en België.