Esther Andries Acai movement Divers

Esther Andries - Health inspirator

Acai movement Esther Andries Gezonde levensstijl Vegan

Esther Andries is lid van de Acai Movement en inspirator van healthy food & lifestyle. Met haar succesvolle blog over gezonde, veganistische voeding en haar boek Your Healthy Fix, inspireert Esther vele volgers om een stralend leven te leiden. Bij haar healthy foodbar (Divers) in Antwerpen kunnen bezoekers zichzelf verwennen met de lekkerste smoothies, acai bowls, pitaya bowls, matcha lattes, turmeric lattes en nog veel meer supergezonds.

Mijn missie: gezonde voeding toegankelijk, aantrekkelijk en makkelijk maken voor iedereen, op een toffe en inspirerende manier!

acai organic europa Fine fruits club logo

Join the movement

De Acai movement staat voor een vrije en natuurlijke leefstijl. De movement zet zich in om de wereld en zichzelf te verbeteren, door middel van gezonde fruitige eetgewoonten, eerlijkheid over voeding en duurzaamheid. Word gratis lid van de movement en help ons met onze missie. Schrijf je in en “stay tuned”. Je ontvangt de nieuwste smoothie en bowl recepten, kortingen op onze producten, tips voor events en meer. G√≥ Acai!! Net als Julia!

In Your Healthy Fix neemt Esther Andries je mee in de wereld van fruitige, gezonde bowls en heerlijke smoothies. In dit boek deelt zij haar lekkerste recepten en haar persoonlijke ontdekkingsreis. Daarnaast geeft Esther advies over een gezonde levensstijl via onder andere sport, voldoende rust en de juiste voeding. Haar credo? Schoonheid start van binnen en om dag in dag uit te stralen, kan je maar best je lichaam voeden met de juiste voedingsmiddelen. Bekijk en bestel dit boek in de Acai online shop.

Deel deze pagina met je vrienden:

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op google
Deel op linkedin
Deel op pinterest
Deel op email
Deel op whatsapp
DutchEnglishFrenchGerman
acai organic europa Fine fruits club logo

Acai sample pakket aanvraag

acai organic europa Fine fruits club logo

Zakelijke account aanvraag

acai organic europa Fine fruits club logo

We nemen contact met
u op